Klassieke keukens

Als u toe bent aan een nieuwe keuken, is het belangrijk dat de stijl hiervan past bij de rest van uw interieur. Een klassieke keuken heeft een uitstraling van vroegere tijden, maar biedt u al het moderne gemak van nu. Houdt u van een klassieke uitstraling in uw huis en zou u dit graag in de keuken terug willen laten komen, dan bent u bij Riga Keukens Groningen aan het juiste adres!

De klassieke keuken

Klassieke keukens zijn niet ouderwets, maar ademen sfeer en nostalgie. Deze keukens hebben een warme en sfeervolle uitstraling. Denk aan:

• Prachtige houten keukenkasten met chromen handvatten in golvende vormen
• Witte paneeldeuren met stijlvolle, charmante patronen en kaders

Een klassieke keuken komt het best tot zijn recht met een aanrecht van steen: zoals natuursteen, composiet of terazzo. Zo heeft u in no-time een klassieke keuken van toen met de luxe van nu. Qua inbouwapparatuur hebben wij een uitgebreid aanbod, waardoor uw klassieke keuken voorzien kan worden van alle moderne gemakken.

Klassieke keuken kopen Groningen

Bent u op zoek naar een klassieke keuken voor in uw huis? Onze keukenzaak Groningen heeft een uitgebreid aanbod van klassieke keukens. Breng eens een bezoek aan onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina. Onze mensen staan voor u klaar en bieden advies op maat.

Onze merken

© Copyright Riga Keukens Gebouwd door Saam' uit Groningen