Houten vloeren

Houten vloeren

Bent u op zoek naar een houten vloer? Riga Keukens biedt houten vloeren aan in Groningen en heeft op de eerste etage een vloerenstudio met een presentatie van verschillende soorten houten vloeren. Denk aan o.a. massief houten vloeren, multi-plank houten vloeren, laminaat vloeren en PVC vloeren.

Iedere vloer heeft zo zijn specifieke kenmerken, uitstraling en voor- en nadelen. Loop gerust eens bij ons binnen voor een advies dat aansluit bij uw wensen.

Wanneer kiezen voor een houten vloer?

Bij een houten vloer heeft u een vrijwel oneindige de keuze uit verschillende, stijlen, kleuren en effecten. De manier van leggen heeft ook zeer veel invloed op de uitstraling. Een parketvloer van hout zorgt voor een luxe en wereldse uitstraling in huis, en past perfect bij een klassieke, nostalgische keuken. Het leggen van robuuste planken geeft uiteindelijk weer een totaal andere uitstraling. Design keukens kunnen ook heel goed gecombineerd worden met houten vloeren. De ruime keuze in onze collectie biedt voor vrijwel iedere stijl en sfeer een passende vloer.

Houten vloeren Groningen

Overweegt u de aankoop van een houten, laminaat of PVC vloer in uw keuken die de mooie uitstraling van de ruimte nog meer versterkt? Riga Keukens Groningen heet u van harte welkom in de showroom om de mogelijkheden met u te bespreken.

Multi plank houten vloer

Massief houten vloer

Onze merken

© Copyright Riga Keukens Gebouwd door Saam' uit Groningen