[

Apparatuur

Afbeelding 2 Stoves
Apparatuur

Fornuizen

Apparatuur

Stoomoven

Stoomovens werken met water dat verhit wordt, waarna dit veranderd in stoom. 

Het grote voordeel is dat je maaltijden niet in aanraking komen met water, waardoor vlees en vis hun vitamines en mineralen behouden. Tevens blijven je groenten heerlijk mals. Je kunt eenvoudig koken met 100% stoom en combineren met alle ovenfuncties en -programma’s. Geniet van het koken met stoom! 

Stoomoven Siemens
Wijnklimaatkast Siemens
Apparatuur

Wijnklimaatkast

Een wijnklimaatkast is een eye-catcher in je keuken  een koelkast speciaal en speciaal ontworpen voor het bewaren en serveren van wijn. 

In tegenstelling tot een “gewone” koelkast heeft een wijnklimaatkast verschillende zones waarin je de temperatuur kunt regelen.

Met een wijnklimaatkast kun je, evenals in een wijnkelder, de wijn goed en op smaak bewaren. 

Behalve diverse afmetingen van wijnklimaatkasten, kun je kiezen voor uittrekbare flessenrekken, vochtigheidsregeling, UV-bescherming, led-presentatieverlichting en gedempte deursluiting. 

 

Apparatuur

Combi-oven

Combi-ovens combineren de kracht van een oven en een magnetron wanneer de ruimte beperkt is. Combi-ovens zijn echte alleskunners. Je hebt slechts één apparaat in je keuken nodig om te bakken, te grillen en te verwarmen. 

Combimagnetron Pelgrim
Kookplaat
Apparatuur

Kookplaat

Een inductiekookplaat cummuniceert met je pannen door een magnetisch veld. De koopplaat wordt geactiveerd zodra de pan er op wordt gezet, maar wordt zelf niet warm. 

Je bent voor de inductiekookplaat doorgaans in woning een 2-fasen aansluiting nodig. naar een kookplaat met 5 of meer kookzones of met kookplaatafzuiging vraagt veelal om een 3-fasen aansluiting. Onze monteurs kunnen de noodzakelijke elektriciteit van meterkast tot kookplaat verzorgen. 

Apparatuur

Afzuigkap en kookplaatafzuiging

De moderne keuken is niet alleen om te koken, het is ook een leef- en familieruimte. Een goede ventilatie is daarom belangrijk. Een afzuigkap kan stil en moeiteloos de lucht reinigen. 

Onze afzuigkappen kunnen handmatig of automatisch worden bediend, gemonteerd in het plafond, de muur, onder de kasten of boven een eiland. 

De integratie van een kookplaat in één apparaat is een ideale oplossing voor open keukens. Geuren en dampen worden direct bij de bron verwijderd. 

Afzuigen kan zowel intern op recirculatiebasis als met een afvoer naar buiten. Wanneer je gebruik maakt van recirculatie zijn er diverse filtersystemen beschibaar zoals: koolstof en plasma. 

 

Afzuigkap Atag
Koelen vriezen stockfoto
Apparatuur

Koelen en vriezen

Houd je eten langer en lekkerder vers! Kies je eigen koeler, vriezer of een combinatie van een koeler en vriezer in één apparaat. Van inbouw tot losstaande design koelers en vriezers. 

Je kunt zeer energiezuinige apparaten van nagenoeg alle merken in onze showroom vinden. Een veelgevraagde functionaliteit van de koeler is, dat een deel van de koeler een nul-graden functie heeft, zodat je vlees en groenten langer vers blijven.  

Apparatuur

Oven

Het hart van de keuken is de oven. 

Maak daarom de juiste keuze en bekijk de mogelijkheden van de diverse merken oven die we voeren. Je kunt de oven in bijpassende kleuren van je keuken krijgen.  

We kunnen je in onze showroom: stoomovens, inbouwovens, compacte bakovens of combiovens laten zien. 

Ovens zijn leverbaar is verschillende maten, doorgaans 60 cm en 45 cm hoog en zijn goed te combineren met een warmhoudlade. 

Oven
Vaatwasser stockfoto
Apparatuur

Vaatwasser

Reinig je servies met zorg en op een intelligente manier! 

Onze inbouwvaatwassers passen naadloos in je Riga keuken. Geniet van de gemakkelijk bedienbare en milieuvriendelijke reinigende vaatwasser. Onze vaatwassers bieden een verscheidenheid aan programma’s en functies die je helpen om het beste resultaat te behalen. Tevens beiden we optioneel een besteklade of lade voor klein serviesgoed, flex korven met verstelbare elemenenten en ruime korven die probleemloos in en uit de vaatwasser glijden, wijnglazenhouders en extra hoge zijwanden voor je grote borden en snijplanken. 

Apparatuur

Huishoudelijk apparatuur

Als premium dealer van SMEG kunnen we diverse kleuren en maten kleine huishoudelijke apparaten met een knipoog naar de jaren ’50 leveren zoals: koffiemachines, blenders, broodroosters, waterkokers etc…

Hiermee geef je je keuken een eigen persoonlijkheid en stijlvolle uitstraling. 

Beleef het met SMEG! 

Huishoudelijke apparatuur Smeg
Waterontharder north star
Apparatuur

Waterontharder

Ontdek bij ons de voordelen van kalkvrij water en laat bestaande kalkaanslag verdwijnen. Je zult merken dat je van zachter water kunt genieten en je bijvoorbeeld minder shampoo bij het douchen gebruikt. 

Wij bieden een uitgebreid assortiment waterontharders die geschikt zijn voor elke situatie. Ontdek onze verschillende modellen en neem contact op voor persoonlijk advies op maat. 

Onze top merken: