[

Showroom

ShowroomA
Showroom

Bekijk onze showroom

Uw keuken is vaak het hart van uw woning en daarom een belangrijke ruimte in uw huis. U kookt er, eet er met de familie of vrienden. De keuken dient vaak als verlengde van uw woonkamer. Het is belangrijk dat deze ruimte dus aan uw wensen voldoet en bij de rest van het interieur van uw woning past. Is dat bij uw keuken niet meer het geval en is uw keuken aan een make-over toe? Dan is het deels vervangen van uw keuken een goede optie.

Smeg
ShowroomB
ShowroomC
Wat kun je verwachten

Hoe gaan we te werk?

1. Ervaar je keuken voor je kiest

De keuken vormt bij veel mensen het hart van de woning. Het is dus belangrijk om goed na te denken bij de keuzes die je maakt. Loop langs de verschillende keukens en ervaar bij Riga wat de keukens met je doen. Open de deur van je nieuwe koel-vriescombinatie. Wrijf met je hand over je nieuwe werkblad. Hoe voelt de greep van de keukenkastjes in je hand? Zie en beleef je nieuwe keuken.

3. Jouw persoonlijke woonwensen

Bekijk in onze showroom de verschillende keukenopstellingen en ontdek welke stijl het beste bij jou past. We koken regelmatig in onze showroom, zo kun je de sfeer ervaren. Er zijn tal van mogelijkheden om jouw keuken helemaal aan te passen aan jouw persoonlijke wensen. De keukenadviseur van Riga Keukens begeleidt je bij het maken van de juiste keuzes.

5. Inspiratieronde door de showroom

Hier start je ontdekkingsreis. Laat je inspireren door de diverse mogelijkheden op het gebied van keukens, keukenbladen en keukenapparatuur. Met keuze uit meer dan 20 keukenopstellingen in 150 kleuren, verschillende werkbladen en diverse merken apparatuur zoals o.a. Neff, Quooker, ATAG, AEG en Siemens. We helpen je graag met een passend advies voor jouw keukenruimte. We gaan graag samen aan de slag om jouw droomkeuken te realiseren. Daarnaast ben je bij ons aan het goede adres voor een bijpassende vloer (pvc, hout of laminaat).

7. Keuzes, keuzes, keuzes

Samen kijken we naar het materiaal, de kleuren en de gewenste apparatuur. Kunststof, graniet of toch liever composiet? Glanzende of matte fronten? Greeploos of met greep? We nemen alle keuzes met je door om tot het perfecte ontwerp te komen.

2. Meedenken binnen de mogelijkheden

De keukenadviseur van Riga Keukens geeft je gericht advies over wat wel en niet kan in je woning. De keukenadviseur denkt mee over oplossingen die aansluiten bij jouw persoonlijke woonstijl.

4. Adviesgesprek

Wanneer je een nieuwe keuken wilt aanschaffen, is dat een ideaal moment om te gaan voor de keuken van je dromen! We leggen je graag uit hoe een adviesgesprek verloopt met een keukenadviseur van Riga Keukens. Heb je een afspraak bij Riga Keukens over je nieuwe keuken, dan ga je in gesprek met één van onze adviseurs Een adviesgesprek duurt gemiddeld 2,5 uur, we nemen namelijk graag de tijd voor je.

6. Aan de tekentafel

Welke mogelijkheden zijn er binnen de ruimte? Wat is de gewenste indeling? Neem de afmetingen van de keukenruimte, of een bouwtekening mee. Op basis van je mogelijkheden en je wensen kunnen we meteen aan de slag met het maken van een ontwerp. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Een keuken moet perfect bij je passen en gaat heel wat jaren mee. Het is dus belangrijk om al je wensen en behoeften mee te nemen in het ontwerp.

8. Wij gaan voor je aan de slag

Nu je al die keuzes hebt gemaakt, kun je achterover leunen. Wij gaan voor je aan de slag. Op basis van je wensen stellen we een overzichtelijke en transparante offerte op. Is deze akkoord? Dan zetten we het keukenontwerp om in technische tekeningen, zodat het leidingwerk op de juiste plek komt te zitten. Maak je niet druk, wij regelen dit voor je. Ook over het inmeten, het leveren en het plaatsen van de nieuwe keuken hoef jij je niet druk te maken. Wij ontzorgen van A tot Z. Voor je het weet sta je heerlijk te koken in je nieuwe keuken!

Showroom

Riga Keukens heeft een ruim aanbod in keukens. De combinaties van stijlen en materialen zijn eindeloos.

Vind u niet meteen uw droomkeuken in de showroom? Dan helpen wij u graag om deze samen met u te ontwerpen. U bent van harte welkom bij de showroom van Riga Keukens Groningen aan de Rigaweg 28b.

Naast de showroomkeukens hebben wij ook een vloerenstudio en een fornuizenstudio. Voor al uw keukenwensen kunt u dus terecht bij Riga Keukens!
Afbeelding bij showroom