[

Over ons

Header overons pand 1920x1594px
Over ons

Riga Keukens in Groningen

Riga Keukens is al meer dan 30 jaar werkzaam als zelfstandig familiebedrijf in stad en ommeland. 

Riga Keukens levert onder eigen label geproduceerde keukens, gemonteerd het ons eigen montageteam. Ons montageteam zijn zeer ervaren vakmensen en verzorgen o.a.: leidingwerk, stucwerk, plafonds en meterkast-aanpassingen. 

Iedere kosteloze offerte wordt zorgvuldig met je doorgenomen. Er wordt altijd een 3-dimensionale tekening gemaakt en een eerlijke prijs afgegeven zonder ondoorzichtige kortingen. Eventuele aanpassingen en/of voorbereidingen aan de keuken worden bij je thuis ingemeten en separaat geoffreerd. 

Het is ons doel om je te inspireren, binnen de grenzen van je budget, de keuken van jouw dromen te realiseren. Samen zullen we alle mogelijkheden verkennen en creëren wij een uniek resultaat voor jouw keukenruimte.

Waarom kies je voor Riga Keukens?

haakje zand
Afbeedling blok overons
Projecten afgerond
0
cijfer van onze klanten
0
Tevreden klanten
0
Positieve reviews
0

Hier kan nog tekst

Dit is faketekst. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door. Tot het punt dat de hele tekst weer opnieuw begint. Dit is faketekst. Deze tekst wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door. Tot het punt dat de hele tekst weer opnieuw begint. Dit is faketekst. 

reviews

Wat vinden onze klanten?

quote

Nadat we bij verschillende keukenbedrijven zijn geweest werd ik door een collega op Rigakeukens geattendeerd. Zij hebben me geweldig geholpen. Uiteindelijk hebben we een geweldige keuken gevonden en is deze perfect door Rigakeukens geplaatst. Nogmaals bedankt voor alles! Een aanrader!

P. Konig
quote

Geweldig te spreken over Riga Keukens! Vooral de vriendelijke en vakkundige begeleiding en advisering van Anne Carlijn. Dit heeft ons echt over de streep getrokken! We hebben nu een prachtige keuken met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding die vakkundig geheel volgens afspraak is geplaatst.

A. Olf
quote

Zeer tevreden over onze aangekochte keuken! Top kwaliteit en goede service. De vriendelijke dame in de showroom heeft ons heel goed geholpen en met een duidelijke 3d-ontwerp onze wensen perfect uitgevoerd.

N. van nieuwpoort
quote

Ik wil Riga Keukens bedanken voor het installeren van de door ons gekochte keuken. Het ziet er geweldig uit. Bedankt voor de goede service.

R. Drent
quote

Fijne en nette keukenzaak met vriendelijk en kundig personeel die plezier in hun werk hebben. Keurige snelle levering, zeker een aanrader!

K. van der Wal