PVC vloeren

PVC vloeren

Bent u op zoek naar een vloer? Riga Keukens biedt vloeren aan in Groningen en heeft op de eerste etage een vloerenstudio met een presentatie van verschillende soorten vloeren. Naast houten vloeren en laminaat is er ook groot assortiment PVC vloeren.

PVC vloeren worden ook wel vinyl vloeren genoemd. Deze vloeren werden eerst voornamelijk gebruikt in bedrijfspanden, onderwijsinstellingen en andere gebouwen. De afgelopen jaren is het hebben van een vinyl vloer in huis steeds normaler geworden. Het grote voordeel van een dergelijke vloer is dat de deze slijtvast en zeer sterk is, en tevens brandvertragend werkt. Een PVC vloer biedt qua dessins ook eindeloze mogelijkheden.

Wanneer kiezen voor een PVC vloer?

Wilt u een PVC vloer met een uitstraling van een houten vloer? Dan is het zelfs mogelijk om de structuur van het hout in het PVC terug te laten komen. Zo heeft u de uitstraling van een stijlvolle houten vloer, met de geweldige kwaliteit van een PVC vloer. De vloer is vochtbestendig en kan dus zelfs in vochtige ruimtes, zoals een badkamer, geplaatst worden. Door de ruime keuze in dessins is er voor elke keuken een passende vloer.

PVC vloer kopen in Groningen

U wilt het gemak van een kunststof vloer met het design van een houten of bijvoorbeeld natuurstenen vloer? Kom dan langs bij Riga Keukens in Groningen en bekijk ons aanbod in de vloerenstudio!

Voordelen PVC Vloer

  • Stil en geluiddempend
  • Voelt warm aan
  • Sterk en duurzaam
  • Verhuisbaar
  • Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling
  • Zeer gemakkelijk in onderhoud

Onze merken

© Copyright Riga Keukens Gebouwd door Saam' uit Groningen