Laminaat vloeren

Laminaat vloeren

Bent u op zoek naar een vloer van laminaat? Riga Keukens biedt naast houten en PVC vloeren een enorme collectie laminaat vloeren aan van verschillende merken. Op de eerste etage van onze showroom presenteren wij een zeer groot assortiment laminaat. Loop gerust eens binnen om in alle rust de mogelijkheden te bekijken.

Eén van de meest populaire vloersoorten van nu is het laminaat. Laminaat is een composiet dat opgebouwd is uit drie tot vier lagen:

• Kunststof
• Fibreboard (bestaande uit gedroogde houtvezels verbonden door hars)
• Bedrukt papier
• Toplaag kunststof

Omdat er gebruik wordt gemaakt van bedrukt papier is er ontzettend veel variatie mogelijk in laminaatdessins.

Wanneer kiezen voor laminaat?

Wilt u contrast aanbrengen in uw keuken door een donkere vloer bij een lichte keuken te plaatsen, of juist een eenheid creëren van gelijke tinten en kleuren? Alles is met laminaat mogelijk. Laminaat is duurzaam materiaal, gemakkelijk te plaatsen, en heeft een stijlvolle uitstraling. Goedkopere laminaatvarianten hebben vaak een dunnere toplaag, waardoor ze gevoeliger zijn voor slijtage. Kies daarom bij laminaat voor uw keuken en woonkamer altijd voor een goede kwaliteit en dikte van het laminaat, zodat u zo lang mogelijk van uw vloer kunt genieten. Laminaat is ‘zwevend’ te leggen en is dus vrij eenvoudig mee te nemen bij een verhuizing.

Laminaat vloeren Groningen

Op zoek naar een passende vloer voor in uw keuken? Riga Keukens helpt u graag verder met de keuze voor een laminaatvloer in uw woning.

Onze merken

© Copyright Riga Keukens Gebouwd door Saam' uit Groningen