Service en montage

Voor de montage van uw keuken en de bijbehorende service heeft Riga Keukens te Groningen een eigen montageteam en serviceafdeling. Waarom? Omdat het plaatsen van een keuken nauwkeurig werk is, willen wij kwaliteit en service kunnen garanderen. Daarom hebben wij een team met vakkundige monteurs in dienst. Ook vinden wij bij Riga Keukens het belangrijk om de lijnen binnen het bedrijf kort te houden en naar de klant toe één aanspreekpunt te kunnen bieden.

Leiding en tegelwerk

In onze maatwerkafdeling worden de aanpassingen voor maatwerk tot in het kleinste detail gerealiseerd. Vervolgens regelt ons montageteam de volledige keuken inbouw, dus ook uw stuck-, leiding- en tegelwerk, kleine sloop- en verbouwingswerkzaamheden en het eventueel aanpassen van uw installatiewerk.

Het meten van uw keuken

Voor het meten van uw keuken zal Riga Keukens Groningen een afspraak met u maken. Als wij de ruimte van uw keuken komen meten, bieden wij u inmeetgarantie. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over een keuken die niet past. Uw keuken is namelijk onze zorg!

Schaft u een keuken aan bij Riga Keukens, dan is kwaliteit en een uitstekende service gegarandeerd:

• Eén bedrijf dat de hele keukenmontage uitvoert inclusief de service;
• Een keuken die subliem wordt gemonteerd en perfect functioneert;
• Kwaliteit en degelijkheid voor jarenlang keukenplezier!

© Copyright Riga Keukens Gebouwd door Saam' uit Groningen