[

Service en montage

Service montage 1200x800 1
Service

Service & montage

Voor de montage van jouw nieuwe keuken en de bijbehorende service heeft Riga Keukens te Groningen een eigen montageteam en serviceafdeling. Waarom? Omdat het plaatsen van een keuken nauwkeurig werk is, willen wij kwaliteit en service kunnen garanderen. Daarom hebben wij een team met vakkundige monteurs in dienst. Ook vinden wij bij Riga Keukens het belangrijk om de lijnen binnen het bedrijf kort te houden en naar de klant toe één aanspreekpunt te kunnen bieden.

Service montage 1200x800 2
Service montage 1200x800 3

Leiding-, stuc- en tegelwerk

In onze maatwerkafdeling worden de aanpassingen voor maatwerk tot in het kleinste detail gerealiseerd. Vervolgens regelt ons montageteam de volledige keuken inbouw, dus ook stuc-, leiding- en tegelwerk, kleine sloop- en verbouwingswerkzaamheden en het eventueel aanpassen van installatiewerk.
Service montage 1200x800 4

Het inmeten van uw keuken

Voor het inmeten van jouw keuken zal Riga Keukens Groningen een afspraak met je maken. Als wij de ruimte van de  keuken komen meten, bieden wij u inmeetgarantie. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over een keuken die niet past. Jouw keuken is namelijk onze zorg!

Schaf je een keuken aan bij Riga Keukens, dan is kwaliteit en een uitstekende service gegarandeerd:

• Eén bedrijf dat de hele keukenmontage uitvoert inclusief de service;
• Een keuken die subliem wordt gemonteerd en perfect functioneert;
• Kwaliteit en degelijkheid voor jarenlang keukenplezier!