[

Keukens

Keukens

Greeploze keukens

Ooit een noviteit, maar momenteel niet meer weg te denken uit de wereld van keukens. De greeploze keuken is de wens van veel mensen en dat is niet voor niets. Greeploos is strak, de belijning is mooi en het geeft een rustig beeld. De greeploze keuken past bij zowel een landelijke- als een moderne stijl en is goed uit te voeren in verschillende materialen en kleuren. Een greeploze keuken met hoge kasten voorzien van bijzondere grepen behoort tot de mogelijkheden. De mogelijkheden zijn groot. We laten het je graag zien op onze website, maar ook in onze showroom.

greeploze keuken
Houten keuken
Keukens

Houten keukens

Als je toe bent aan een nieuwe keuken, is het belangrijk dat de stijl past bij de rest van je interieur. Een houten keuken past altijd. De stijl kan van landelijk/nostalgisch tot strak modern. Van glad tot robuust hout. Een trend die we nu veel zien is hout met een geribbelde structuur.

Keukens

Moderne keukens

Een moderne woning verdient een keuken met idem uitstraling. Moderne keukens vallen op door hun strakke, eigentijds design en veelvuldige toepassingen. Heeft u een woning waar een zo’n keuken perfect in zou passen? Riga Keukenzaak Groningen heeft een uitgebreid aanbod aan dit soort keukens.

Groene keuken
Header foto landelijke keukens 1650x1200px
Keukens

Landelijke keukens

In landelijke keukens vind je twee verschillende benaderingen: de klassieke landelijke stijl, gekenmerkt door onder andere robuuste materialen, zoals hout met noesten, granieten werkbladen en metalen accenten. Daarnaast zie je vaak kaderdeuren, houten wanden, sierlijsten, kolomwanden en glaskasten. De strakke landelijke stijl, is juist minimalistischer. Wel vaak met een houtlook, maar meer strakke lijnen in de keuken. Beide stijlen brengen een gevoel van warmte en charme, maar bieden verschillende interpretaties van landelijke elegantie.

meubelen

Bijkeukens

Je bijkeuken ingericht als een echte laundry. Wassen, drogen en strijken worden bijna een feestje! De Laundry-opstellingen zijn zo ontworpen dat de wasmachine en wasdroger op ergonomische hoogte geplaatst worden. Dat maakt het vullen en leeghalen van je machine een stuk prettiger. Handige lades onder de machines benutten alle opbergruimte. De hoge kasten rondom de apparatuur bieden een zee aan ruimte en kunnen voorzien worden van wasmanden, afvalemmers en een plek om je strijkplank en strijkijzer handig op te bergen.

Laundry grijd rendering 22 1200x801 1
Afbeelding header showroommodellen 2
opruiming

showroommodellen

We plaatsen regelmatig nieuwe keukens of vernieuwen apparatuur. Ben je op zoek naar een echte deal? Kijk dan eens op onze pagina met uitverkoop showroommodellen. 

Keukens

Ontdek alle Riga keukens

Keuken extra 1200x801 1

Houten Keukens

Groene keuken

Moderne keukens

Afbeelding 1 greeploos

Greeploze keukens

Opruiming showroommodellen

Laundry 2 1200x801 1

Bijkeukens

Afbeelding 1 landelijk

Landelijke keukens