[

Renovatie

Renovaties

Keukenrenovatie

Uw keuken is vaak het hart van uw woning en daarom een belangrijke ruimte in uw huis. U kookt er, eet er met de familie of vrienden. De keuken dient vaak als verlengde van uw woonkamer. Het is belangrijk dat deze ruimte dus aan uw wensen voldoet en bij de rest van het interieur van uw woning past. Is dat bij uw keuken niet meer het geval en is uw keuken aan een make-over toe? Dan is het deels vervangen van uw keuken een goede optie.

Renovatie keuken A oud

Oude situatie

Renovatie keuken A oud staand      Renovatie keuken A nieuw staand

Renovatie keuken A nieuw

Nieuwe situatie

 

De oude tegels vonden de bewoners niet meer zo mooi. Wij werkten ze weg met strakke bokmerk panelen. Die worden over de tegels geplakt. Wat een verschil!

Het houten werkblad is vervangen door een strak exemplaar in de kleur donkergrijs.  Het open kastje in de hoek is ook vervangen. Samen met de bewoners kozen we voor een  lichtgrijze kast. De plinten namen we ook mee in deze kleur. De uitstraling van de keuken is zo weer helemaal van nu!

Riga Keukenrenovatie Groningen

Bij Riga bieden we de volgende mogelijkheden qua keukenrenovatie: Het vervangen van keukendeurtjes, apparatuur, het plaatsen van een nieuw werkblad (aanrechtblad), het vervangen van verlichting en kranen. Door een renovatie wordt de keuken aangepast aan deze tijd en krijg deze weer een frisse uitstraling die voldoet aan uw wensen.

Wilt u uw keuken laten verplaatsen vanwege een verbouwing? Riga Keukens kan uw keuken deskundig demonteren, aanpassen en plaatsen in de nieuwe ruimte.

Natuurlijk wordt de renovatie en/of de verplaatsing van de keuken uitgevoerd door ons eigen deskundige montageteam.

Afbeelding 1 renovatie

Afspraak maken voor keukenrenovatie?

Wilt u een vrijblijvend ontwerp of een offerte aanvragen voor een keukenrenovatie in Groningen? Maak dan een afspraak via de contactpagina. Onze deskundig adviseur zal tijdens deze afspraak uw wensen in kaart brengen en een passend renovatieplan opstellen.

Van stad tot Ommerland

een keuken van Riga keukens past altijd!

haakje zand licht