[

Fornuizen

Fornuizen

Belling

Belling fornuizen zijn beschikbaar in diverse soorten en maten. Er zijn bijpassende achterwanden op kleur en afzuigkappen beschikbaar. Een Belling fornuis met meerdere ovens is de droom van menig kookliefhebber. Met twee of drie ovens in één fornuis kun je immers tegelijkertijd verschillende gerechten bereiden. Het fornuis is verkrijgbaar met een kookplaat op inductie of gas. 

Kom eens langs om de scherp geprijsde Belling fornuizen te bekijken. 

intro foto fornuizen 1200x800 1
Header fornuizen 1
Fornuizen

Stoves

Stoves fornuizen worden in Engeland nog steeds met de hand gemaakt. Het vakmanschap van Stoves zorgt voor een goede kwaliteit fornuis en exclusieve uitstraling in je keuken. 

De Stoves fornuizen hebben standaard een A-energielabel en de Deluxe-modellen hebben zelfs een 40% snellere opwarmfunctie. 

Je kunt een selectie Stoves fornuizen ontwerpen in je eigen gewenste kleur. 

Fornuizen

Falcon

Falcon is een innoverend merk en biedt diverse stijlen en maten fornuizen. De laatste innovatie is het Falcon Nexus Steam, het eerste fornuis te wereld met een stoomoven in een fornuis, gecombineerd met een multifunctionele oven, grill en moderne inductiekookplaat. 

Falcon foto overzichtpagina
Boretti foto overzichtpagina
Fornuizen

Boretti

Een fornuis is in veel keukens een eye-catcher. Naast de functionele eigenschappen geeft het uiterlijk vaak de doorslag bij de aankoop van een fornuis. Een Boretti fornuis past mooi in het keukeninterieur. Onze monteurs monteren graag je fornuis tezamen met je keuken, tot een strak geheel. De meest gebruikelijke maat van een Boretti fornuis is 90 cm. Je kunt op gas en inductie komen. Inductie koken is energiezuinig en verwarmt snel. Kom gerust langs om de modellen in de showroom te bekijken. 

Fornuizen

Steel

Een Steel fornuis is herkenbaar aan zijn unieke details zoals: het bijzonder hoge afwerkingsniveau, de functionaliteit en de professionele prestaties. 

Het bijzondere van een Steel fornuis is dat deze tevens beschikbaar is met een interne afzuiging. Op deze wijze heb je drie apparaten in één apparaat. Ofwel een oven, kookplaat en afzuiginstallatie.  

In het Steel assortiment zijn diverse onderscheidende collecties te vinden, zoals het Genesi, Ascot, Enfasi en Oxford programma. Stuk voor stuk met een eigen design en karakter. Er is ook een uitgebreid outdoor programma beschikbaar, met exclusieve barbecues en unieke roestvrijstalen buitenkeukens, genaamd Modular System.

Steel fornuis
Header Smeg fornuizen
Fornuizen

Smeg

Smeg fornuizen zien er niet alleen goed uit qua design, ook wat betreft prijs-kwaliteitverhouding en gebruiksgemak scoren Smeg fornuizen erg hoog. 

De Smeg fornuizen sluiten aan bij verschillende trends en woonstijlen. Daarom is er voor elke keukenstijl een bijpassend Smeg fornuis te vinden. Smeg biedt naast keuze in design ook andere mogelijkheden, zoals verschillende formaten, koken op gas, inductie of keramische kookplaten. Ook kunnen de fornuizen ingebouwd worden of vrijstaand geplaatst worden. We kunnen je bij Riga Keukens informeren over de mogelijkheden van een Smeg fornuis.