Design keukens

Design keukens zijn het stralende middelpunt van elke woning. Een combinatie van stijlen, materialen, tinten en kleuren zorgt voor een moderne en stijlvolle keuken waar iedereen met plezier zal zijn. Bij Riga Keukens Groningen hebben we een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan design keukens.

De design keuken

Design keukens onderscheiden zich van klassieke of moderne keukens, omdat zij vaak een combinatie van de twee of juist overstijgend zijn in hun ontwerp. Kiest u voor een design keuken in uw huis, dan kiest u voor moderniteit gemixt met klassieke vormen in een unieke uitvoering. U kunt hierbij denken aan keukens met ronde en asymmetrische onderdelen in plaats van een doorgaans rechte vormgeving. Ook wordt er bij design keukens gebruik gemaakt van verschillende materialen, die samen een uitdagend geheel vormen. Een design keuken zal de aandachtstrekker in uw huis zijn, is tijdloos en u kunt de keuken zo inrichten dat deze aan gebruiksgemak en luxe niets afdoet. Riga Keukens Groningen heeft namelijk ook een grote collectie inbouwapparatuur, kranen, verlichting en design afzuigkappen. Zo kunt u van uw keuken een totaalplaatje maken dat aansluit bij uw wensen.

Design keuken kopen Groningen

Bent u zoekende naar een stijlvolle design keuken die van alle gemakken voorzien is? De mensen van Riga Keukens, dé keukenzaak van Groningen, staan voor u klaar en kunnen u alles over deze keukens vertellen.

Onze merken

© Copyright Riga Keukens Gebouwd door Saam' uit Groningen